top of page
  • Skribentens bildAmanda Borneke

Ännu ett pris till hållbarhetsprofilen

TACK! Det är inte alltid det uppskattas att sticka ut från mängden så det känns fint att prisas för det 🏆

Det mod och det engagemang i unga människor som Clarence Morberg visade som civilingenjör och samhällsbyggare präglar även mitt arbetssätt. Han var en trailblazer, bröt ny mark och stod för modigt ledarskap. Det är en ÄRA att få bli förknippad med honom.


Jag vill passa på att tacka Sweco och min affärsenhetschef Peter Magnusson, som alltid låter mig hoppa på mina knäppa idéer och förvaltar mitt driv.


Det finns två lärdomar som jag gärna vill dela med mig av. Den första är att våga ta steget. Det är när det är som läskigast som det är dags att göra det. Annars är det lätt att bli fast på samma ställe i hela sitt liv. Den andra är att du aldrig kommer att bli kritiserad av människor som gör mer än dig. Den största frihetskänslan med att vara normbrytande är att du slutar bry dig vad andra tycker.


Fortsätt skina! 🌟


77 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page