top of page

Tidigare deltagande

Under min karriär har jag expertgästat många kanaler på flera olika och varierade sammanhang. I varje uppdrag visar Amanda Borneke noggrann förberedelse och effektiv kommunikation med slagord som ekar. 
Ta en titt på tidigare deltagande nedan för att veta mer.

Profilbild svart vit_edited.jpg

CIRKULÄR EXPERT 
"Planera framtidens städer"

75635943_10157573080683796_6528024469405958144_n_edited_edited_edited_edited.jpg

BETEENDEEXPERT
"Så prylbantar du"

AmandaBorneke_foto_BognandiPhotography-40%2520-%2520kopia_edited_edited_edited.jpg

TV-INTERVJU
"Vad tar du med dig från COP25?"

Sweco

Amanda Borneke som expertrådgivare inom den cirkulära staden. Hon har deltagit i både svenska och internationella sammanhang. Här gästskriver hon, håller föreläsningar samt sprider kunskap för bygg- och fastighetsbranschen om återbruk.

Sveriges Radio

Amanda Borneke efterlyser en ny medvetenhet om vad vi köper, vad vi behöver och hur vi kan spara tid genom att äga färre saker. Hon lämnar sina bästa tips för att prylbanta i direktsänd radio.

Sveriges Radio samt Svt Sámpi

Det här projektet är ett utmärkt exempel på hur jag jobbar för mina klienters bästa intressen. Vi började med att göra en genomgående budgetanalys och gjorde sedan gradvis en långsiktig plan för kommande faser. För mer information, kontakta mig idag.

modern Building

PANELDELTAGANDE
"Hur bygger en fossilfri stad tillsammans?"

Image by uve sanchez

PODDGÄST
"Vad krävs för att nå 1,5-gradersmålet?"

Image by Jared Murray

HÅLLBAR INDUSTRI
Vad kan du och jag göra? - Mål 9"

Västsvenska Arenan

I Almedalen är varje situation unik och kräver ett specifikt typ av deltagande för att nå igenom mediabruset. Amanda Bornekes tal om tuppar i byggbranschen slog igenom och hamnade på Almedalens topp tio.

Tidskriften Betong - Almedalen

Det Roger-nominerade "rivjärnet" Amanda Borneke från CS Riv & Håltagning gästade Betong LIVE-podden i Almedalen efter att ha diskuterat 1,5-gradersmålet och hur vi bygger en fossilfri stad.

Globala målen - Medveten konsumtion

I denna videoserie ger vi Amanda Borneke dig konkreta tips på vad du själv kan göra till vardags! Mål 9 - ”Hållbar Industri, Innovationer och Infrastruktur”. Tillsammans gör vi skillnad!

8Z7A0831-hires-Amanda-Borneke_edited.jpg

BOKA

Tack för ditt meddelande!

bottom of page