Mina kanaler

Var vill er verksamhet synas? Amanda Borneke är uppskattad influencer som skapar innehåll anpassat till er specifika kanal. Nedan ser ni Amanda Bornekes största forum.

nedladdning.png

Linkedin

Amanda Borneke

yt_1200-vflhSIVnY.png

Youtube

Amanda Borneke

Instagram_edited.jpg

Instagram

Hållbarprofil

unnamed.png

Podcast

Hållbarprofil podcast

 

Tidigare samarbeten

Levererar högklassiga influencer-tjänster som är skräddarsydda för varje klients behov. Ta en titt nedan på de tidigare samarbeten som Amanda erbjuder och hör av dig om du vill uppnå omedelbara resultat.

COP25 x Nordic Climate Talks

Sveriges enda Key Listener

Uppdrag att bevaka och dela nyckelhändelser kring världens största klimatkonferens COP. Ingick i ett team med en influencer/nordiskt land. Amanda Borneke skickades att representera och rapportera för Sverige.

_DSC8710-1600px_edited.jpg
Image by Dakota Roos

Byggforum 2020

Byggbranschens egna hållbarprofil

Eventmarknadsföring för konferensen på sociala medier innan, under och efter eventet. Amanda Bornke deltog på scen, i artiklar samt engagerade från publiken. Kunde leverera mätbara resultat och lyfta eventet i helhet.

Women in Construction (WIC)

Världens största byggkonferens 

Amanda Borneke gästar världens största byggevent för kvinnor, som i år utspelar sig på Olympiaden i London. Här hjälpte vi med att sprida eventet i våra kanaler samt bidra till biljettförsälning.

wic%2520profile%2520pic_edited_edited.jpg
byggbranschensföretag.png

#Byggbranchenskvinnor

"Du ska ha skinn på näsan"

Boostade kampanjen #Byggbranschenskvinnor på internationella kvinnodagen. Amanda Borneke hävdar att vi måste sluta säga till tjejer att de ska "skinn på näsan" för att klara av branschen. Det stämmer inte. Normbrytande!

Green Friday

Planterade 7200 träd 

Egenstartad motkampanj för Black Friday. För varje delning under dagen på instagramkontot Hållbarprofil planteras ett träd. 2018 valdes en plantage i Uttrahakand och 2019 planterade vi 7200 träd i Zambia.

greenfriday.png
whitemonday.png

Medveten konsumtion

White monday

Föreningen Medveten konsumtion verkar för ökad kunskap om konsumtionens effekter på miljön och de som arbetar inom industrin. Här medverkande Amanda Borneke i deras mest populära kampanj - White Monday.

 

KONTAKT

Tack för ditt meddelande!

8Z7A0831-hires-Amanda-Borneke_edited.jpg