top of page
  • Skribentens bildAmanda Borneke

Pressmeddelande: Stora talarpriset 2020

Först ut bland årets nominerade är ingen mindre än - jag själv! När jag kollar på fjolårets lista är det en lista på kändisar, stora tv-profiler och influensers. Och nu även jag. BAM! Hur sjukt är inte det här? Jag är så tagen av att stå med på en sådan lista. TACK för all fantastisk support! <3


I det här inlägget finns en pressrelease kring priset och min nominering, informationen och bilden (med referenser) är fritt fram att använda.

Fotograf: Johanna Löfgren

Stora Talarpriset är Sveriges största och enda oberoende pris. Ett bevis på vem som är Sveriges bästa talare. En talare nomineras vardera från varje juryföretag samt ytterligare tio talare från P&P Meetings. Totalt max 20 talare. Detta sker i augusti. En vinnare tas fram efter att juryn lagt sina poäng under september efter kriterier för vad som kännetecknar en bra talare. Vinnaren överraskas med prisceremoni i november. Syftet med priset är att uppmärksamma talekonsten och det arbete talare gör för att berika andra med kunskap, inspiration och motivation.


NOMINERAD #1 Stora Talarpriset 2020 Amanda Borneke En ung, kraftfull, kompetent, besjälad och modig framtidsmotivatör, som driver hållbar samhällstransformation och som redan har lyckats öppna ögonen på en av de mest konservativa och mansdominerade branscherna som finns, byggbranschen. Amanda representerar framtidens talare på ett lysande sätt och är inte bara karismatisk och engagerande utan för dessutom fram viktiga budskap för oss alla om sann och innovativ hållbarhet.

52 visningar0 kommentarer
bottom of page