top of page
  • Skribentens bildAmanda Borneke

Talartext och presspaket för Amanda Borneke

Uppdaterat: 22 juni 2023


Vad kul att du gjort en bokning med mig! Nedan hittar du det du behöver för att få in mig i programmet och ev. utskick. Kom ihåg att jag alltid behöver godkänna utskicket och bildplaceringar innan det skickas ut. Titel

Amanda Borneke, Cirkulär specialist hos Sweco Sverige


Talartext kort

Amanda Borneke är Byggbranschens egna hållbarhetsprofil och arbetar idag som Cirkulär Specialist hos Sweco. Hon kallar sig själv för en PT, en personlig tränare fast i hållbarhet och för företag. Amanda är ett sprudlande vattenfall av energi, inspiration och klimatglädje. Vinnare av Clarence Moberg-priset 2021.


Talartext lång

Det här är en föreläsning ni inte vill missa! Amanda Borneke är en kraftfull, kompetent, besjälad och modig framtidsmotivatör, som driver hållbar samhällstransformation och som redan har lyckats öppna ögonen på en av de mest konservativa och mansdominerade branscherna som finns – byggbranschen. Amanda representerar framtidens ledare på ett lysande sätt och är inte bara karismatisk och engagerande, utan för dessutom fram viktiga budskap för oss alla om sann hållbarhet. Amanda Borneke är specialist inom cirkulär ekonomi hos Sweco och är vinnare av Östra Skånes Samhällsbyggare 2022. Följ henne gärna under @amandaborneke.


Talartext workshop

Låt oss tända gnistan för ert återbruksarbete! Genom en workshop i återbruk hjälper vi på Sweco din organisation eller ditt projekt att komma i gång. Våra konsulter har stor erfarenhet av att arbeta i både små och stora återbruksprojekt. Det är mycket att tänka på när man ska börja återbruka och det uppstår vanligtvis många frågor. Den här workshopen höjer kunskapsnivån i er organisation och tar tillvara på anställdas engagemang. Dagens processledare är Amanda Borneke, en van inspiratör som driver hållbar samhällstransformation genom att skapa engagemang i rummet. Amanda Borneke är specialist inom cirkulär ekonomi hos Sweco och är vinnare av Östra Skånes Samhällsbyggare 2022. Följ henne gärna under @amandaborneke.


Pressbilder

Referens samtliga bilder: Amanda Borneke, Specialist inom Cirkulär ekonomi hos Sweco. Fotograf Anna W Thorbjörnsson.

154 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


bottom of page