top of page
  • Skribentens bildAmanda Borneke

Pressmeddelande: Vad är Hållbarprofil Podcast?

Overshoot Day 2019 sker tidigare än någonsin och så kan vi helt inte leva på denna planeten. Overshoot Day var en gång det som fick mitt hjärta att klappa lite extra för hållbarhet. Jag hoppas att den här podden kan göra det samma för dig!Idén om en podcast kom redan 2018 när jag hörde podden Du, jag och jorden. Sedan bestämde jag mig att jo nu gäller det. Overshoot Day har jag en väldigt personlig koppling till så där blev premiärdatumet. Jag ville skapa en exklusiv podd, bra ljud och intervjuformat MEN under följande principer:

Gäster - Allt från Sveriges främsta hållbarhetschefer till mina grannar.  Mångfald - Gästerna är medvetet valda för att representera olika bakgrunder, etnicitet, kön & ålder. Hållbarhet - Basen för alla samtal som sker i podden. Det sträcker sig över ekologiska, ekonomiska och sociala frågor. Tillgänglighet - podden ska finnas gratis. Lätt att ladda ner så att ni kan lyssna när ni vill.

Lyssna på Hållbarprofil podcast här.

Lyssna på förorden "Vad är Hållbarprofil podcast?" https://bit.ly/2LNobC7


Lyssna på #1 Grunder i Hållbarhet https://bit.ly/2Mr7Ti2


Lyssna på #2 Medveten ekonomi https://bit.ly/32ZEpNR


Finns även via Spotify & Apples Podcast-app! Tack så mycket för att du läste detta blogginlägget! Jättemysigt att du vill veta mer om min nya podcast. Hoppas vi hörs!

21 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page