top of page
  • Skribentens bildAmanda Borneke

Ny roll på Sweco - en del av Urban insight

Uppdaterat: 30 dec. 2023

🚨 NYHET: NYTT UPPDRAG 🚨


Äntligen får jag dela med mig! Tidigare har jag endast tillhört Sweco Sverige, men från och med nu har jag ett uppdrag på Sweco group (asså hela koncernen som täcker 70 länder!!!)


Jag kommer tillhöra något som heter Urban insight🙌🏼 Urban insight är som en kommunikationsplattform som producerar artiklar, rapporter, poddavsnitt och filmer inom ett visst tema varje år. Nästa års tema? Jodå du gissade rätt - cirkulär ekonomi ♻️👏🏼


Så självklart var det naturligt för mig att söka dit. Av alla som sökte in var vi 22 experter från hela världen som får sitta med och jobba med Urban insight under 2022. Lite av det som jag kommer få jobba med är:


🦸🏼Min titel är Lead Author

♻️ Staden som ”Det Cirkulära systemet”

📝 Skriva artiklar om Cirkulär ekonomi

🌟 Lyfta goda exempel från byggbranschen

🎨 Skapa en tjänstepalett över Swecos tjänster


- Att få visa goda exempel i en bransch som kämpar att bli hållbar är något jag brinner för. Nu får vi snurr på den cirkulära affären, menar Amanda Borneke.


FRAMFÖRALLT betyder att jag kommer leda en arbetsgrupp som innebär att jag både får jobba med Swecos experter i Belgien och Norge. Min anknytning till att vara innanför byggstängslet är en fördel. Det är inte så ofta en ”praktiker” får en tjänst som forskare liksom, men det är en sann ära!!85 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page