top of page
  • Skribentens bildAmanda Borneke

Jag utbildar mig inom Hållbart Chefskap!

Som medlem i Ledarna ingår en rad olika kurser inom chefskap och karriärsplanering. Nedan listar jag alla kurser som jag fokuserar på under 2023!Som chef och ledare är den personliga utvecklingen viktig för mig. Det är också en möjlighet att fokusera på karriären, mål och kärnkompetenser att utveckla.


Alla kurser är mestadels halvdagar, kan göras digitalt eller fysiskt på plats i Stockholm, Malmö och Göteborg. Jag älskar att Ledarna har fysiska utbildningar även efter pandemin - det är så jag lär mig allra bäst.


Hybrida ledarskapet

Gå inte vilse i den hybrida arbetsmiljön. Med bra modeller och forskning i ryggen kan du utveckla ditt ledarskap.

Din karriär som chef – söka chefsjobb

På den här kursen får du hjälp att hitta din personliga arbetsmarknad, ditt nätverk och ditt nästa drömjobb. Du lär dig också hur du bygger ditt varumärke och presenterar dig som en attraktiv kandidat till chefsjobb.


Leda chefer

En kurs för dig som leder andra chefer och vill få större effekt när du leder. Du lär dig hur det indirekta ledarskapet fungerar och hur interaktionen mellan olika chefsnivåer bör se ut för att fungera optimalt.


Chefslab: Hållbart ledarskap

På chefslab nätverkar du med andra chefer och diskuterar aktuella ämnen och dilemman. Denna gång blir du guidad av ledarskapsexperten Margaretha Öström, som ger insikter och konkreta verktyg för att bli mer hållbar.


Se alla Chefskurser, utbildningar och webbinarium genom att klicka på den här länken


Tack för att du läste det här blogginlägget!

Mitt namn är Amanda Borneke och jobbar som cirkulär specialist på Sweco. Jag är även styrelseledamot inom Byggcheferna - en del av Ledarna. Brinner hållbarhet, ledarskap och utveckling.

277 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page