top of page
  • Skribentens bildAmanda Borneke

Pressmeddelande: Hållbarhetshjälten tar plats i BFBs styrelse

Uppdaterat: 30 dec. 2023
Hållbarhetstalangen Amanda Borneke, KMA-ledare för CS Riv & Håltagning AB i Göteborg, blir ny ledamot i styrelsen för Branschorganisationen för Byggnadsberedning (BFB). Med endast 1 år i branschen har Amanda Borneke blivit utnämnd till en av Sveriges hållbarhetstalanger 2019, nominerad till Guldhuset 2019 och nominerad till Årets miljöpris 2019 på Betonggalan i september.


Vad kan vi förvänta oss av Amanda i styrelsen?

- Amanda Borneke är en modern och visionär ledare samt en etablerad röst i näringslivet och ingen kan undgå hennes engagemang för klimatet, säger Ola Landqvist, Företagsledare på CS Riv & Håltagning AB. Vi är mycket glada att Amanda tar en plats i styrelsen och sprider vårt KMA-arbete, fortsätter Ola Landqvist.


Amanda Borneke har förståelse för kommunikation och beteendeförändringar, god koppling till det regionala näringslivet i Göteborg och kommer att bidra med sin kunskap kring cirkulär rivning, återbruk och fossilfri bransch.

- Att få sitta med i BFBs styrelse är ett stort steg för min karriär. BFB är en aktiv aktör i flera viktiga tillväxtregioner i Sverige. Rivnings-, håltagnings- och saneringsföretag har en avgörande roll för utveckling av byggbranschen mot en hållbar framtid. Jag ser framemot att bidra till och från en plattform som har starkt engagemang och ett långt perspektiv i frågorna, säger Amanda Borneke.


Amanda Borneke tillträde i styrelsen efter årsmötet den 10 april 2019.

55 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commentaires


bottom of page